Tuesday, May 27, 2014

Пропонуємо замовити книжки

“Це значить життя вічне”
Як довго вам хочеться жити? Ви можете вибрати собі життя на сімдесять літ, або ви можете вибрати життя вічне у звершеному новому світі праведности. Чи це пуста уява? Ні, життя вічне не є пустим сном, а цю надію Боже Слово дає дійсно тим людям, що охочі набути правильного знання. Більшість людей ругаються, тому що їм бракує знання. Однак життя-даюче знання можна набути. Книжка “Це Значить Життя Вічне, що містить 30 розділів, доказує не тільки, що ви можете вибрати життя вічне, але ясно указує які є вимоги для осягнення життя. Вона доказує на підставі Св. Письма, що ворожа смерть буде знищена, і що Божий первісний намір, що вся земля станеться раєм, буде сповнений. Ця книжка обнимає 316 сторін і її можна набути за датку 50 центів.
Для замовлення цієї книжки побачте адреси на послідній стороні.[Кінець 348 сторінки]
“Ця добра новина царства”
Чи ви засумовані, затурбовані або затривожені тими зловіщими новинками, що заливають світ? Аджеж годі сподіватися чого іншого із цих обставин. Та чи повірили б, що із цих біжучих подій вирене добра новина? Найбільш авторітетне джерело каже, що так буде. Цим джерелом є Боже Слово. Якщо ви ніколи не застановлялися над такою можливостю, то ви справді зрадієте читаючи “Ця Добра Новина Царства. Це є титул книжечки, що обнимає 32 стороні й містить найбільш заохочуючу обітницю, яку коли дано чоловікові. Ту обітницю Божу виповів ніхто інший, а сам Ісус Христос. Він то пророчо зобразив як найгірші обставини запанують, і що зараз опісля настануть найкращі обставини. А тоді Він безуслівно запевнив, що люди по всій залюдненій землі будуть чути про цю многонадійну вість. Тема тієї книжечки є дуже начасі, бо вона описує як теперішні світові обставини прийдуть до кінця, і як Бог Єгова розпорядив для запровадження вічної радості й щастя. Набудьте собі таку книжечку за 5 центів або сім за 25ц і поділіться цією “Доброю Новиною Царства” з вашими друзями і сусідами.
Звідни замовляти цю книжечку побачте адреси на послідній стороні.[Кінець 349 сторінки]

No comments:

Post a Comment